Elis Black Grape Αρωματικό Ναργιλέ 60gr
Elis Black Grape αρωματικό για ναργιλέ με γεύση μαύρο σταφύλι.
Χαρακτηριστικά
- Γεύση: Μαύρο σταφύλι.
- Γραμμάρια: 60γρ.
- Χωρίς νικοτίνη και πίσσα.
- Η πραγματική καινοτομία σε σχέση με ότι μέχρι σήμερα έχετε γευτεί είναι πως το προϊόν είναι απαλλαγμένο εκατό τοις εκατό από καπνό – νικοτίνη, και προσφέρει δυνατές γευστικές συγκινήσεις που δύσκολα θα αποχωριστείτε!
- Ο ατμός αφού ψύχεται από το νερό στη βάση του ναργιλέ, παράγει την απόλυτη γεύση που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας.
- Σε διάφορες γεύσεις που όταν θερμαίνονται σε κάρβουνα ναργιλέ, παράγουν ένα ευωδιαστό άρωμα και γεύση.
Δείτε όλες τις Γεύσεις Ναργιλέ.
Tips επιτυχίας στην απόλαυση του ναργιλέ σας.
- Σωστό γέμισμα του λουλά. 2-3 χιλιοστά κάτω από το χείλος του.
- Βεβαιωθείτε ότι ο άξονας ταιριάζει άνετα και είναι αεροστεγής. Συνήθως πρέπει να υπάρχει μια λαστιχένια ροδέλα μεταξύ της βάσης γυαλιού / κρυστάλλου και του μεταλλικού κεντρικού κομματιού για να κάνει τον άξονα πιο σφιχτό.
- Βεβαιωθείτε ότι πασπαλίζετε τον καπνό σε σχέση με τη συσκευασία του έτσι ώστε η ροή του αέρα να μην είναι περιορισμένη.
- Μην αφήνετε το επίπεδο του καπνού να φτάσει πάνω από το μπολ ή να ξεχειλίσει.
- Δεν πιέζουμε το μείγμα. Να είναι αφράτο όπως το παραλαμβάνεται στην συσκευασία του.
- Κλείνουμε τον λουλά με χοντρό αλουμινόχαρτο ή δυο κουζίνας.
- Στη συνέχεια, πάρτε μια οδοντογλυφίδα ή ένα αιχμηρό αντικείμενο και τρυπήστε μικροσκοπικές τρύπες σε όλη την κορυφή.
- Κάνουμε σωστή επιλογή στο κάρβουνο μας.
- Ξεκινάμε με 3 καρβουνάκια, καλά πυρωμένα. Μόλις πάρει ο ναργιλές αφαιρούμε το ένα καρβουνάκι.
- Συχνά πυκνά πρέπει να καθαρίζετε το καρβουνάκι από στάχτες, και να τους αλλάζουμε και θέση και πλευρά.
- Για μεγαλύτερη διάρκεια, τοποθετήστε το κάρβουνο στην άκρη του μπολ και μετακινείτε γύρω από αυτό. Το κέντρο του μπολ είναι το τελευταίο μέρος που αγγίζει τα κάρβουνα.
- Και πολύ σημαντικό ποτέ να μην ακουμπάει το αλουμινόχαρτο στο μείγμα γιατί θα καεί και θα χαλάσει την γεύση του τελικού αποτελέσματος.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.