Στοματικά Διαλύματα.

Μεγάλη ποικιλία σε φυσικά στοματικά διαλύματα για δροσερή αναπνοή και προστασία των δοντιών σας, στις χαμηλότερες τιμές.

  • Τα εξειδικευμένα αντιμικροβιακά στοματικά διαλύματα, ολοκληρώνουν αποτελεσματικά την στοματική υγιεινή με οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα και οδοντικό νήμα.
  • Δεν φρεσκάρουν μόνο παροδικά την αναπνοή και δεν καταστρέφουν την ωφέλιμη μικροβιακή χλωρίδα του στόματος.
  • Βοηθούν στην καταπολέμηση και πρόληψη όλων των γνωστών νόσων της στοματικής κοιλότητας.
Εξαντλημένο
2.15 

Listerine Cool Mint Στοματικό Διάλυμα 250ml Το Listerine Cool Mint στοματικό διάλυμα 250ml επανορθώνει και αναδομεί το σμάλτο των δοντιών βοηθώντας στην προστασία τους από την τερηδόνα. Χαρακτηριστικά Επανορθώνει και αναδομεί το σμάλτο των δοντιών βοηθώντας στην προστασία τους από την τερηδόνα. Ενδυναμώνει το σμάλτο, αναπληρώνει τα μεταλλικά στοιχεία που χάνονται λόγω της διάβρωσης από [...]

Εξαντλημένο
1.75 

Colgate Plax Cool Mint Στοματικό Διάλυμα 500ml Ήπιο Αντισηπτικό Colgate Plax Cool Mint στοματικό διάλυμα 500ml. Χαρακτηριστικά Χωρίς Οινόπνευμα. Δυναμώνει τα ούλα μέχρι και 67%. Βοηθά στην απομάκρυνση βακτηρίων. Προσφέρει αισθητά δροσερή αναπνοή. Δροσερή γεύση. Περιέχει φθόριο που προστατεύει από την τερηδόνα. Προσφέρει 12ωρη προστασία ενάντια στην πλάκα και τα βακτήρια.

2.15 

Listerine Cool Citrus Στοματικό Διάλυμα 250ml Το Listerine Cool Citrus στοματικό διάλυμα 250ml επανορθώνει και αναδομεί το σμάλτο των δοντιών βοηθώντας στην προστασία τους από την τερηδόνα. Χαρακτηριστικά Επανορθώνει και αναδομεί το σμάλτο των δοντιών βοηθώντας στην προστασία τους από την τερηδόνα. Ενδυναμώνει το σμάλτο, αναπληρώνει τα μεταλλικά στοιχεία που χάνονται λόγω της διάβρωσης από [...]