Εξαντλημένο
2.25 

-Διαθέτει τα επαναστατικά διπλά Φτερά. Καλύπτουν μεγαλύτερο μέρος του εσωρούχου σας και είναι πιο ευέλικτα για απίστευτη προστασία και εξαιρετική εφαρμογή. Το κάθε τεμάχιο περιέχει 14 σερβιέτες.

Προσωπική Υγιεινή

Always Ultra Normal Σερβιέτες 10 Τμχ

1.50 

-Διαθέτει τα επαναστατικά διπλά Φτερά. Καλύπτουν μεγαλύτερο μέρος του εσωρούχου σας και είναι πιο ευέλικτα για απίστευτη προστασία και εξαιρετική εφαρμογή. Το κάθε τεμάχιο περιέχει 10 σερβιέτες.

Προσωπική Υγιεινή

Always Ultra Long Σερβιέτες 8 Τμχ

1.32 

Always Ultra Long Σερβιέτες 8 Τμχ Οι Always Ultra Long Σερβιέτες διαθέτουν τα επαναστατικά διπλά Φτερά. Χαρακτηριστικά Η Always Ultra Long με φτερά σάς χαρίζει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας για μέχρι και 8 ώρες. Καλύπτουν μεγαλύτερο μέρος του εσωρούχου σας και είναι πιο ευέλικτα για απίστευτη προστασία και εξαιρετική εφαρμογή. Το κάθε τεμάχιο περιέχει 8 [...]

Προσωπική Υγιεινή

Always Ultra Night Σερβιέτες 7 Τμχ

1.32 

Always Ultra Night Σερβιέτες 7 Τμχ Οι Always Ultra Night Σερβιέτες διαθέτουν τα επαναστατικά διπλά Φτερά. Χαρακτηριστικά Καλύπτουν μεγαλύτερο μέρος του εσωρούχου σας και είναι πιο ευέλικτα για απίστευτη προστασία και εξαιρετική εφαρμογή. Το κάθε τεμάχιο περιέχει 7 σερβιέτες.

Η διαθεσιμότητα ορισμένων προϊόντων ενδέχεται να διαφερει από την αναγραφόμενη ποσότητα. Απόρριψη