1.00 

Νυχοκόπτης Μικρός Ποιοτικός νυχοκόπτης μικρός. Χαρακτηριστικά Μικρού μεγέθους. Ένα εργαλείο το οποίο κόβει με ακρίβεια τα νύχια. Με διευρυμένο άνοιγμα που χρησιμεύει για την κοπή χοντρών νυχιών. Με ειδικό σχεδιασμό για ίσιο κόψιμο, εμποδίζει την είσφρυση των νυχιών στο δέρμα και με εργονομική λαβή για χρήση με ασφάλεια και ακρίβεια. Δείτε όλους τους νυχοκόπτες.

1.50 

Νυχοκόπτης Μεγάλος Ποιοτικός νυχοκόπτης μεγάλος. Χαρακτηριστικά Μεγάλου μεγέθους. Ένα εργαλείο το οποίο κόβει με ακρίβεια τα νύχια. Με διευρυμένο άνοιγμα που χρησιμεύει για την κοπή χοντρών νυχιών. Με ειδικό σχεδιασμό για ίσιο κόψιμο, εμποδίζει την είσφρυση των νυχιών στο δέρμα και με εργονομική λαβή για χρήση με ασφάλεια και ακρίβεια. Δείτε όλους τους νυχοκόπτες.

1.25 

Νυχοκόπτης Μεσαίος Ποιοτικός νυχοκόπτης μεσαίος. Χαρακτηριστικά Μεσαίου μεγέθους. Ένα εργαλείο το οποίο κόβει με ακρίβεια τα νύχια. Με διευρυμένο άνοιγμα που χρησιμεύει για την κοπή χοντρών νυχιών. Με ειδικό σχεδιασμό για ίσιο κόψιμο, εμποδίζει την είσφρυση των νυχιών στο δέρμα και με εργονομική λαβή για χρήση με ασφάλεια και ακρίβεια. Δείτε όλους τους νυχοκόπτες.