Κρεμοσάπουνα

Κρεμοσάπουνα σε ασυναγώνιστες τιμές. Όλα τα κρεμοσάπουνα ετοιμοπαράδοτα. Δείτε χαρακτηριστικά και διαφορές στο e-kiosk.gr

0.67 

Voi Cherry Blossom Κρεμοσάπουνο 500ml Voi Cherry Blossom κρεμοσάπουνο με άρωμα κεράσι. Χαρακτηριστικά Το υγρό σαπούνι με βελτιωμένη φόρμουλα βοηθά στην παροχή της απαραίτητης καθημερινής φροντίδας στα χέρια σας ενώ τα πλένετε. Με άρωμα κεράσι αφήνει ένα απίστευτα μαλακό, απαλό χέρι. Η ιδανική τιμή του pH είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

0.67 

Voi Moonlight Rose Κρεμοσάπουνο 500ml Voi Moonlight Rose κρεμοσάπουνο με άρωμα τριαντάφυλλο. Χαρακτηριστικά Το υγρό σαπούνι με βελτιωμένη φόρμουλα βοηθά στην παροχή της απαραίτητης καθημερινής φροντίδας στα χέρια σας ενώ τα πλένετε. Με άρωμα τριαντάφυλλο αφήνει ένα απίστευτα μαλακό, απαλό χέρι. Η ιδανική τιμή του pH είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

0.97 

Luxe Almond Κρεμοσάπουνο 1Lt Luxe Almond κρεμοσάπουνο με άρωμα αμύγδαλο. Χαρακτηριστικά Η αγνή σύνθεση των κρεμοσάπουνων Luxe, αναζωογονεί την επιδερμίδα των χεριών σας αφήνοντας τα υπέροχα και καθαρά.