Αποστολές & Επιστροφές

Κατά την διάρκεια στην φόρμα παραγγελίας σας και πριν την αποστολή μπορείτε να δείτε το κόστος αποστολής που αντιστοιχεί στο ποσό της παραγγελίας σας και το συνολικό κόστος.

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€. 

Δωρεάν τα έξοδα αντικαταβολής για αγορές άνω των 60€. 

Για παραγγελίες έως 40€, σε περίπτωση αντικαταβολής το κόστος αποστολής είναι 5€ (3€ αποστολή και 2€ αντικαταβολή) και σε περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή χρήσης πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας το κόστος είναι 3€ (αποστολή) για όλη την Ελλάδα.

Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται από την υπηρεσία Ταχυμεταφορών. Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους:

1)Αντικαταβολή.

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται με υπηρεσία ταχύ-μεταφορών courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

2)Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

Τράπεζα Alpha Bank: Αρ. Λογ/σμού: 727002002001039
IBAN: GR6201407270727002002001039

Τράπεζα Εθνική: Αρ. Λογ/σμού: 878/400205-95
IBAN: GR8801108780000087840020595

Τράπεζα Πειραιώς: Αρ. Λογ/σμού: 5226-076789-246
IBAN: GR8801722260005226076789246

Iris: ΑΦΜ: 100170620


Η υπηρεσία Iris Payments σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε εντός λίγων δευτερολέπτων, χρήματα σε λογαριασμό απλά με το ΑΦΜ που διαθέτει η επιχείρηση. Στη συνέχεια συμπληρώνετε το ποσό πληρωμής και η συναλλαγή σας εκτελείται άμεσα!

Προσοχή!! Εάν επιλέξετε να κάνετε την συναλλαγή μέσω web-banking στην επιλογή ”επιβάρυνση εξόδων” της τράπεζα σας θα πρέπει να επιλέξετε πως αναλαμβάνεται τα έξοδα της εντολή σας, εφόσον υπάρχουν έξοδα.

3)Με χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας μέσω του Alpha eCommerce της Αlpha Bank. 

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Alpha Bank  και το Alpha eCommerce εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας (χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας) η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει.

Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Οι κάρτες που είναι αποδεκτές μέσω του Αlpha e-commerce  είναι οι παρακάτω :

( Visa-Mastercard-Maestro-Electron-American Express )

Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας.

Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην Visa, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια.

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της.

Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το e-kiosk.gr  δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγω χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση γιατί το επιθυμείτε εσείς.

Σ’ αυτή την περίπτωση το e-kiosk.gr σέβεται την επιθυμία σας να υπαναχωρήσετε της παραγγελίας σας και δέχεται την ακύρωση αυτής.

Με την προϋπόθεση ότι η παραγγελία δεν έχει φτάσει στο στάδιο της εκτέλεσης.

Αν βρισκόμαστε σε αυτό το στάδιο, τότε λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα μας στείλετε ένα γραπτό αίτημα με τα στοιχεία σας, τον κωδικό παραγγελίας καθώς και τα είδη που θέλετε να ακυρώσετε και αμέσως θα λάβετε γραπτή απάντηση αποδοχής του αιτήματος σας.

Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή κάποιου προϊόντος σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής προϊόντων.

Όροι Επιστροφής

  1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
  2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.
  3. Το προϊόν προς επιστροφή να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ).
  4. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με email στο info@e-kiosk.gr.

Διαδικασία επιστροφής

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως στο info@e-kiosk.gr αναφέροντας ημερομηνία και αριθμό παραστατικού αγοράς όπως και την αιτιολογία της επιστροφής εντός της ως άνω προθεσμίας, υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής.

Η επιστροφή γίνεται από την υπηρεσία Ταχυμεταφορών: Αποστείλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας καθώς και με τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στο info@e-kiosk.gr

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας μέσω e-mail στο info@e-kiosk.gr.