Σταχτοδοχεία

Σταχτοδοχεία σε ασυναγώνιστες τιμές. Όλα τα αξεσουάρ καπνού ετοιμοπαράδοτα. Δείτε χαρακτηριστικά και διαφορές στο e-kiosk.gr

Εξαντλημένο
2.50 28.44 

Atomic Σταχτοδοχείο Ατομικό Χρωματιστό Σταχτοδοχείο ατομικό χρωματιστό για να το έχετε πάντα μαζί σας. Χαρακτηριστικά Διαστάσεις : 4,8cm. Χρωματιστό σταχτοδοχείο σε 6 χρώματα. Συσκευασία 12 τεμαχίων. Δείτε όλα τα σταχτοδοχεία.

4.50 

Coney Σταχτοδοχείο Gerhard Μαύρο Το σταχτοδοχείο Gerhard μαύρο είναι ιδανικό στο να παγιδεύει την κακοσμία. Χαρακτηριστικά Διαστάσεις : 8cm. Είναι ιδανικό στο να παγιδεύει την κακοσμία με το περιστρεφόμενο καπάκι το οποίο κλείνει και ανοίγει με μια πολλή απλή κίνηση. Δείτε όλα τα σταχτοδοχεία.

4.50 

Coney Σταχτοδοχείο Gerhard Ασημί Το σταχτοδοχείο Gerhard ασημί είναι ιδανικό στο να παγιδεύει την κακοσμία. Χαρακτηριστικά Διαστάσεις : 8cm. Είναι ιδανικό στο να παγιδεύει την κακοσμία με το περιστρεφόμενο καπάκι το οποίο κλείνει και ανοίγει με μια πολλή απλή κίνηση. Δείτε όλα τα σταχτοδοχεία.

2.10 

Coney Σταχτοδοχείο Αυτοκινήτου Το πλαστικό Coney σταχτοδοχείο αυτοκινήτου τοποθετείται με εύκολο τρόπο στην θέση για ποτήρι σε κάθε αυτοκίνητο. Χαρακτηριστικά Διακρίνεται εύκολα στο σκοτάδι λόγω του φωσφόρου που διαθέτει στο πάνω μέρος. Αποσπάται και καθαρίζει πανεύκολα. Το πλαστικό τασάκι Coney τοποθετείται με εύκολο τρόπο στην θέση για ποτήρι σε κάθε αυτοκίνητο και το γεμίζουμε με [...]

Αξεσουάρ Καπνού

Coney Σταχτοδοχείο Κάδος

6.00 

Coney Σταχτοδοχείο Κάδος Το σταχτοδοχείο κάδος είναι ιδανικό στο να παγιδεύει την κακοσμία. Χαρακτηριστικά Είναι ιδανικό στο να παγιδεύει την κακοσμία με το καπάκι το οποίο κλείνει και ανοίγει με μια πολλή απλή κίνηση. Σε 6 χρώματα. Δείτε όλα τα σταχτοδοχεία.

Αξεσουάρ Καπνού

Σταχτοδοχείο Ατομικό Champ

2.30 

Σταχτοδοχείο ατομικό για να το έχετε πάντα μαζί σας. Χαρακτηριστικά Διαστάσεις : 4.8cm. Είναι ιδανικό στο να παγιδεύει την κακοσμία. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Δείτε όλα τα σταχτοδοχεία.