Haribo

Haribo προϊόντα

Ζελατίνη η εναλλακτική επιλογή στο αραβικό κόμμι

Για την παραγωγή των ζελινιών φρούτων χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη από τη δεκαετία του ’80, αντί του για το σύνηθες αραβικό κόμμι, φυσική ζελατίνη. Η ζελατίνη δεν περιέχει ούτε λιπαρά ούτε υδατάνθρακες.

Άμυλο και αγάρ-αγάρ

Ορισμένα προϊόντα ζελινιών φρούτων παρασκευάζονται με την προσθήκη άμυλου ή αγάρ-αγάρ.

Τα χρώματα – απόλυτα φυσικά προϊόντα

Από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, αποκτούν την πολύχρωμη εμφάνισή τους με τη χρήση συμπυκνωμάτων φρούτων και φυτών. Μείγματα από συμπυκνώματα φρούτων, όπως μαύρο φραγκοστάφυλο, πορτοκάλι, λεμόνι, σαρκώδης καρπός κουφοξυλίας, κόκκινο φραγκοστάφυλο, αρώνια, σταφύλια, σπανάκι, τσουκνίδα, φρούτο του πάθους, μάνγκο, καρότο, ακτινίδιο και μήλο, προσδίδουν τους απαιτούμενους χρωματισμούς.

Συνδυασμοί προϊόντων

Τα Haribo με συνδυασμούς προϊόντων παράγονται από ζάχαρη, σιρόπι καστανής ζάχαρης, ζελατίνη, γλυκόζη, συμπυκνώματα φρούτων και φυτών καθώς και γεύσεις σε συνδυασμό με γλυκόριζα. Ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι ακόμα οι πολλαπλές στρώσεις από ζελίνια φρούτων, σοκολάτα και αφρώδη ζάχαρη.