Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

Aspire K1 CE5 BVC Κεφαλές

9.00 

-Ανταλλακτικές αντιστάσεις σε συσκευασία των 5 τεμαχίων για τους ατμοποιητές της Eigate, Aspire Κ1, Aspire Ce5, Aspire Ce5-S (εκτός Nautilus kai Nautilus mini) Νέες ανταλλακτικές αντιστάσεις από την Aspire με τεχνολογία κάθετης αντίστασης (BVC).  Οι καινούργιες αυτές αντιστάσεις είναι κατασκευασμένες με ελάχιστη ποσότητα  απορροφητικού υλικού (διαφορετικό σε σχέση με το γνωστό φυτίλι) το οποίο βρίσκεται [...]

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

Aspire K1 CE5 BDC Κεφαλές

9.00 

-Ανταλλακτικές αντιστάσεις για Aspire BDC Clearomizer (Bottom Dual Coil) και Aspire K1 Η συσκευασία περιλαμβάνει 5 αντιστάσεις.

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

Aspire Nautilus BVC Κεφαλές

17.50 

-Ανταλλακτικές αντιστάσεις σε συσκευασία των 5 τεμαχίων για τους ατμοποιητές της Eigate, Aspire Nautilus & Aspire Nautilus Mini. Οι καινούργιου τύπου αντιστάσεις ταιριάζουν αποκλειστικά με τα δύο παραπάνω μοντέλα της εταιρείας και είναι σχεδιασμένες για αποδίδουν εξαιρετικά, να χαρίζουν μοναδική γεύση και να διαρκούν περισσότερο. BOTTOM VERTICAL COIL Πολύ καλύτερη Γεύση Περισσότερο Σταθερή Λειτουργία Πολύ [...]

Εξαντλημένο

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

Aspire Nautilus X Κεφαλές

21.50 

-Οι κεφαλές U-Tech για τον Nautilus Χ είναι σχεδιασμένες για χρήση στα 12-16 Watts. Η λειτουργία U-Tech είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις αντιστάσεις. Ο ατμός ρέει μέσω ενός θαλάμου σχήματος U και περνά από τις σπείρες Kanthal δύο φορές πριν την έξοδό του. Αυτή η απόδοση της ροής του αέρα επιτρέπει μία απαράμιλλη [...]

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

Aspire Triton Mini Κεφαλές

17.50 

-Κεφαλές για τον ατμοποιητή Aspire Triton Mini και Aspire Nautilus. Με Kanthal σύρμα βάσης και Kanthal wrap, αυτές οι κεφαλές παρέχουν μεγαλύτερη επιφάνεια σε σχέση με τυποποιημένα σχέδια κεφαλών. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη παραγωγή ατμού η οποία δίνει μια αξιοσημείωτη αύξηση στη γεύση. Η συσκευασία περιλαμβάνει 5 ανταλλακτικές αντιστάσεις.

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

Aspire Cleito Κεφαλές

20.90 

-Ο Cleito χρησιμοποιεί ένα επαναστατικό νέο σχεδιασμό που απελευθερώνει ακόμη περισσότερο περιορισμό στην ροή του αέρα, εξαλείφοντας την ανάγκη για μια στατική καμινάδα μέσα στην ίδια τη δεξαμενή. Αυτό οδηγεί σε ένα διευρυμένο προφίλ γεύσης και αυξημένη παραγωγή ατμού. Σε συνδυασμό με ένα claptonized πηνίο Kanthal για μέγιστη γεύση. Η συσκευασία περιλαμβάνει 5 ανταλλακτικές αντιστάσεις.

Εξαντλημένο

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

Aspire Triton Κεφαλές

21.05 

-Aνταλλακτικές αντιστάσεις Aspire Triton, για του ατμοποιητές Aspire Triton, Aspire Atlantis 2, Aspire Atlantis Mega. Με 100% οργανικό βαμβάκι κατασκευασμένες από αμερικάνικο Kanthal και τεχνολογίας BVC. Η συσκευασία περιλαμβάνει 5 αντιστάσεις.

Εξαντλημένο

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

Aspire Nautilus BDC Κεφαλές

17.50 

-Ανταλλακτικές αντιστάσεις για Aspire Nautilus (Bottom Dual Coil) Αντίσταση 1.8 ohm. Η συσκευασία περιλαμβάνει 5 αντιστάσεις.

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

Aspire Atlantis Κεφαλές

18.00 

-Ανταλλακτικές αντιστάσεις Atlantis Replacement Atomizer. Νέας γενιάς αντιστάσεις, εύκολα αντικαταστάστιμες έρχονται να καλύψουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Η συσκευασία περιλαμβάνει 5 ανταλλακτικές αντιστάσεις.

Η διαθεσιμότητα ορισμένων προϊόντων ενδέχεται να διαφερει από την αναγραφόμενη ποσότητα. Απόρριψη