Αξεσουάρ Για Ναργιλέδες

Το κάπνισμα με ναργιλέ αποτελεί μια από τις παλαιότερες παραδόσεις στην Τουρκία και στις ανατολικές χώρες γενικότερα. Ο πρώτος ναργιλές ήρθε από την Ινδία, αλλά σε μια πρωτόγονη μορφή μια και ήταν φτιαγμένος από κέλυφος καρύδας (η ονομασία του προέρχεται από την περσική λέξη «ναργκιούλ» = είδος ινδικής καρύδας). Από ’κεί έγινε γνωστός αρχικά στο Ιράν και μετά στον υπόλοιπο Αραβικό κόσμο.

5.50 

Ice Rockz Bigg Πέτρες Για Ναργιλέ Ice Rockz Bigg πέτρες με πολύ πλούσια γεύση και άρωμα. Χαρακτηριστικά Χωρίς νικοτίνη και πίσσα. Τα Ice Rockz Bigg είναι πορώδη πετρώματα που έχουν εμπλουτιστεί με γλυκερίνη και άλλα αρώματα. Σε διάφορες γεύσεις που όταν θερμαίνονται σε κάρβουνα ναργιλέ, παράγουν ένα ευωδιαστό άρωμα και γεύση. Το τεμάχιο περιέχει 120gr.

6.90 

Ανταλλακτικά Στόμια Ναργιλέ Ανταλλακτικά Στόμια Ναργιλέ σε συσκευασία 100 τεμαχίων. Χαρακτηριστικά Συσκευασία 100 τεμαχίων.

0.50 4.50 

Atomic Καρβουνάκια Ναργιλέ 33mm Με αυτόματη ανάφλεξη Atomic καρβουνάκια ναργιλέ 33mm. Χαρακτηριστικά Με αυτόματη ανάφλεξη. Διαστάσεις: 33mm. Το κάθε τεμάχιο περιέχει 10 καρβουνάκια. Συσκευασία 10 τεμαχίων.

2.50 

Αλουμινόχαρτο Για Ναργιλέ Αλουμινόχαρτο για ναργιλέ σε συσκευασία 100 τεμαχίων. Χαρακτηριστικά Διαστάσεις : 12cm x 12cm Πάχος : 0,02mm Συσκευασία 100 τεμαχίων.

0.70 5.80 

Atomic Καρβουνάκια Ναργιλέ 40mm Με αυτόματη ανάφλεξη καρβουνάκια ναργιλέ 40mm. Χαρακτηριστικά Με αυτόματη ανάφλεξη. Διαστάσεις: 40mm. Το κάθε τεμάχιο περιέχει 10 καρβουνάκια. Συσκευασία 10 τεμαχίων.

Είδη Καπνιστού

Βουρτσάκι Για Ναργιλέ

0.50 

Βουρτσάκι Για Ναργιλέ Για καθαρισμό, βουρτσάκι για ναργιλέ. Χαρακτηριστικά Διαστάσεις : 25cm Βουρτσάκι χρήσιμο για τον καθαρισμό του ναργιλέ ή του bong μας. Λόγω της μικρής διαμέτρου μπορούμε να καθαρίσουμε εύκολα εκτός από τα γυάλινα μέρη και τον σωλήνα του σώματος του ναργιλέ μας.  

4.90 

Atomic Καρβουνάκια Ναργιλέ Coconut 1Kg Mε άρωμα καρύδας καρβουνάκια ναργιλέ Coconut 1Kg Χαρακτηριστικά Mε άρωμα καρύδας. Συσκευασία 1 Kg. Η συσκευασία περιέχει 72 τεμάχια.

1.50 

Atomic Κεραμικό Για Ναργιλέ Το κεραμικό για ναργιλέ είναι μεγάλο σε μέγεθος και ιδανικό για κάθε ναργιλέ. Χαρακτηριστικά Διάμετρος : 60mm Ύψος : 60mm Ανταλλακτικό κεραμικό τοποθέτησης κάρβουνου για ναργιλέ. Διατίθεται σε 5 χρώματα.

Η διαθεσιμότητα ορισμένων προϊόντων ενδέχεται να διαφερει από την αναγραφόμενη ποσότητα. Απόρριψη