0.95 

-Η Colgate Triple Action προσφέρει πολλαπλά οφέλη (τριπλή δράση): >Προστασία από την τερηδόνα >Βοηθά στην αφαίρεση των χρωματικών λεκέδων από την επιφάνεια των δοντιών >Βοηθά στην καταπολέμηση της δυσάρεστης αναπνοής ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Φθοριούχο νάτριο 0,24% (0,15% β / ο φθοριούχο ιόν).

0.89 

 Colgate Maximum Cavity Protection Οδοντόκρεμα 125ml. Colgate Maximum Cavity Protection οδοντόκρεμα 125ml με υπέροχη γεύση μέντας. Σύνθεση με κάλσιο και ενεργό φθόριο που βοηθά στην προστασία από την οδοντική κοιλότητα και δυναμώνει τα δόντια. Προστατεύει την περιοχή γύρω από τα δόντια ακόμα και σε σημεία που φτάνει πάντα η οδοντόβουρτσα. Επίσης βοηθά και στη λεύκανση των δοντιών.

1.25 

-Η Colgate Triple Action προσφέρει πολλαπλά οφέλη (τριπλή δράση): >Προστασία από την τερηδόνα >Βοηθά στην αφαίρεση των χρωματικών λεκέδων από την επιφάνεια των δοντιών >Βοηθά στην καταπολέμηση της δυσάρεστης αναπνοής ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Φθοριούχο νάτριο 0,24% (0,15% β / ο φθοριούχο ιόν).

1.38 

Colgate Advanced White Οδοντόκρεμα 100ml. Η Colgate Advanced White Οδοντόκρεμα με προηγμένη σύνθεση με μικρο- κρυστάλλους καθαρισμού. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι γυαλίζει απαλά και λευκαίνει αποτελεσματικά τα δόντια, προσφέροντας λευκότερο χαμόγελο.

0.99 

Colgate Herbal Οδοντόκρεμα 100ml. H Colgate Herbal οδοντόκρεμα 100ml συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία της Colgate στη στοματική υγιεινή με τα πιο εκλεκτά φυσικά βότανα. Περιέχει φθόριο, ασβέστιο και εκχυλίσματα από Χαμομήλι, φασκόμηλο, μύρο και ευκάλυπτο. Παράλληλα προστατεύει από την τερηδόνα. Περιποιείται τα δόντια και τα ούλα. Προσφέρει αίσθηση φυσικής φρεσκάδας στο στόμα.

1.51 

Aim Herbal Οδοντόκρεμα 75ml. Η Aim Herbal Οδοντόκρεμα 75ml καταπολεμά την κακοσμία του στόματος και προσφέρει δροσερή αναπνοή που διαρκεί. Βοηθά τα δόντια να επανακτήσουν φθόριο και ασβέστιο, βασικά συστατικά για γερά δόντια. Παράλληλα έχει μια ιδιαίτερη δροσερή γεύση, με εκχυλίσματα μέντας, φασκόμηλου, χαμομηλιού και μύρου.

1.50 

Aim Family Protection Οδοντόκρεμα 75ml. Η Aim Family Protection Οδοντόκρεμα 75ml βοηθά στην επανόρθωση των πρώτων αόρατων ενδείξεων της τερηδόνας. Η σύνθεσή του περιέχει Ενεργό Σύμπλεγμα Micro Ασβεστίου και Φθορίου και αυξάνει την ποσότητα ασβεστίου κατά 50%.

2.40 

Aim White Now Οδοντόκρεμα 75ml. Με την καινοτομική της σύνθεση με Blue Foam. Η Aim White Now Οδοντόκρεμα 75ml δημιουργεί μια επίστρωση στην επιφάνεια των δοντιών, μειώνοντας την εμφάνιση κίτρινων λεκέδων. Χαρίζοντας ένα λευκότερο και πιο λαμπερό χαμόγελο, επιτυγχάνοντας, παράλληλα και την προοδευτική, σταδιακή λεύκανση των δοντιών. Είναι μια «καλλυντική» λευκαντική οδοντόκρεμα, κατάλληλη για καθημερινή χρήση, που […]

1.47 

Colgate Total Clean Mint Οδοντόκρεμα 75ml. Colgate Total Clean Mint οδοντόκρεμα 75ml με υπέροχη γεύση μέντας. Προστατεύει την περιοχή γύρω από τα δόντια ακόμα και σε σημεία που φτάνει πάντα η οδοντόβουρτσα. Οδοντόκρεμα Colgate για διαρκή προστασία ενάντια στη συσσώρευση βακτηρίων, για ένα πιο υγιές στόμα και πιο αστραφτερά δόντια.

Η διαθεσιμότητα ορισμένων προϊόντων ενδέχεται να διαφερει από την αναγραφόμενη ποσότητα. Απόρριψη